Loading...
Podcast

Queeste 10: Rampage Gamereeks

queeste 10 ridders van de retro tafel rampage games

Inclusief interview gameverzamelaar

In deze al weer de 10de queeste van de Ridders van de Retro Tafel bespreken ridders Peter (Retrogamepapa), Klaas en Alex de Rampage gamereeks. Gameverzamelaar Giancarlo is ook te gast en wordt geïnterviewd over zijn collectie en hoe hij verzamelt. Verder bespreken de koene ridders nog wat ze hebben gezien en gespeeld, en prikt Peter als willekeurige game uit zijn verzameling Naruto Ninja Heroes 3 voor de PSP.

Het interviewen van een verzamelaar zal vaker terugkomen, waarbij we deze rubriek “De Audiëntie” hebben genoemd. Daarbij is de insteek dat we dezelfde vragen stellen aan een verzamelaar, al willen we ook wel dat het loopt als een relaxed gesprek. Tevens zullen het niet alleen verzamelaars zijn die worden geïnterviewd! De volgende podcast episode… eh queeste zal gaan over retro game aesthetics en gameplay in moderne games. Dit haakt ook in op mijn oude blog over waarom ik zo graag oude games speel.

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.