Loading...
Podcast

Queeste 17: Shoot Em Ups

queeste 17: shmups (shoot em ups), michiel kroder ridders van de retro tafel main pic

Met o.a. Collection of Mana, Dune, Loki en George Baker.

Deze queeste gaat allemaal over shoot em ups, waarbij Ridders Peter “Retrogamepapa” en Alex de verschillende soorten afgaan alsook hun favoriete shmups bespreken. Speciale gast-ridder deze keer is Michiel Kroder, bekend van de Cane & Rinse en Video Wizards podcasts, die zelf ook een heuse shoot em up (shmup) aan het maken is: Schildmaid MX. Naast Shmups bespreken de ridders nog andere games waaronder Collection of Mana, en komt ook de film Dune aan bod, alsook de series Loki en Squid Game. Oh ja, ook nog George Baker…

Retrogamepapa’s toevoeging: Michiel Kroder is een heuse kenner op gebied van shmups. Ik zelf ken er ook behoorlijk veel, maar echt een kenner ben ik toch absoluut niet. We bespreken ook wat nu eigenlijk een shmup is. Star Fox en Panzer Dragoon zijn eigenlijk ook shmups te noemen eigenlijk. Een รฉchte shoot em up heb ik nog altijd niet gereviewd op deze site, wordt tijd om dat spoedig eens te doen!

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.