Loading...

Partners & Vrienden

Hier plaats ik links naar vrienden en partners die ik graag wil supporten!

Partners

Komende tijd ga ik aan de slag met affiliate links. Ik heb inmiddels al een partnership gestart met bol.com en Microsoft, je kunt dus al links hiervan tegenkomen!

Alles wat ik promoot via affiliate links is iets waar ik zelf 100% achter sta, en/of waar ik het specifiek over heb in mijn blogs en reviews. Transparantie vind ik superbelangrijk!


Vrienden

Hieronder licht ik vrienden uit die ook hun eigen platforms hebben.

Synthwavefan

Sander Mebus schrijft op zijn eigen blogsite www.synthwavefan.nl over met name synthwave muziek maar ook games. Hij plaatst hier regelmatig leuke persoonlijke verhalen, alsook nieuws omtrend re-releases van oude retro of nieuwe retro-stijl games. Voorheen had hij een aparte NES-fan website, maar al zijn artikelen komen nu op deze site. Check het!


Gameliner

Gameliner (www.gameliner.nl) is een gamesite met nieuws, reviews en artikelen over games en soms films. Ik heb er zelf ruim 10 jaar artikelen voor geschreven, alvorens ik met mijn eigen site begon. Zo nu en dan haal ik nog weleens een oud artikeltje aan, en ik heb er ook een erg leuke tijd gehad. De site wordt gerund door pure liefhebbers van games, met dagelijks nieuws en artikelen.