Loading...

Partners & Vrienden

Hier plaats ik links naar vrienden en partners die ik graag wil supporten!

Partners

Komende tijd ga ik aan de slag met affiliate links. Ik heb inmiddels al een partnership gestart met bol.com en Microsoft, je kunt dus al links hiervan tegenkomen!

Alles wat ik promoot via affiliate links is iets waar ik zelf 100% achter sta, en/of waar ik het specifiek over heb in mijn blogs en reviews. Transparantie vind ik superbelangrijk!


Vrienden

Hieronder licht ik vrienden uit die ook hun eigen platforms hebben.


Gameliner

Gameliner (www.gameliner.nl) is een gamesite met nieuws, reviews en artikelen over games en soms films. Ik heb er zelf ruim 10 jaar artikelen voor geschreven, alvorens ik met mijn eigen site begon. Zo nu en dan haal ik nog weleens een oud artikeltje aan, en ik heb er ook een erg leuke tijd gehad. De site wordt gerund door pure liefhebbers van games, met dagelijks nieuws en artikelen.


Bram’s Bouwstenen

bram's bouwstenen logo retrogamepapa website link lego

Bram’s bouwstenen is een zelfstandige handelaar in tweedehands Lego gevestigd in Breda. De perfecte locatie om te bezoeken wanneer je speciale onderdelen zoekt, een epische Legoset wilt huren om eens te bouwen en aanschouwen, of je zoekt een gave complete set in doos. Eigenaar Bram is bovendien ook een betrouwbaar persoon en de sfeer is er altijd goed. Mijn plan is nog altijd om er in de toekomst meer mee samen te werken, wanneer onze schema’s dit eens toelaten.


Gerrutcamaro

gerrutcamaro logo website retrogamepapa partner link transformers

Gerrutcamaro is een website gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als tweedehands transformers. Je kunt ook je oude transformerende robots aan ze verkopen. Wekelijks komen er nieuwe en gebruikte exemplaren binnen waarbij er altijd duidelijk bij staat in hoeverre het speelgoed/figuur compleet is alsook in welke staat dat die zich bevindt (vergeling, stresspunten etc.). ÉÊn van de tofste dingen van Gerrutcamaro is dat je alles wat je koop op je “stapel met spullen” kan laten gooien. Dit betekent dat het niet gelijk wordt opgestuurd, maar de artikelen blijven bewaard totdat jij zelf aangeeft dat het allemaal mag worden opgestuurd.