Loading...
Podcast

Queeste 54: Vooruitblik 2024

vooruitblik 2024 retrogamepapa ridders van de retro tafel retro game podcast

Welke games kijken wij naar uit?

Peter (Retrogamepapa), Klaas en Alex bespreken de aangekondigde games voor 2024 waar ze het meest naar uitkijken. Het is bijna vergeten podcast! Deze “vooruitblik 2024” had al veel eerder online moeten komen. Retrogamepapa lag te slapen en was vergeten Inmiddels zijn sommige games al uit, maar toch mag het de luisterpret niet drukken. Onder andere Star Wars Dark Forces, Rise of the Ronin, Senua’s Saga: Hellblade II, Like a Dragon: Infinite Wealth (plus andere Yakuza) games, The Lost Wild, Indiana Jones and the Great Circle en meer.

Retrogamepapa’s Addendum: Afgezien van dat ik er amper aan toe kwam deze te editten, was ik ook daadwerkelijk vergeten deze in februari te uploaden! Dit soort cliché-achtige topics wil ik er toch inhouden, omdat het altijd verrassingen oplevert. Ik denk wel dat we het meer op indie- en retro games gaan richten volgende keren, ook al kan het geen kwaad om zo nu en dan AAA games te bespreken.

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.