Loading...
Podcast

Queeste 37: Platformgames, horrorgames en meer

ridders van de retro tafel platformgames

Met Orinda Duyster als gast

Wat vinden de ridders van platformgames en wat zijn hun favorieten? In deze queeste is als gast-jonkvrouw Orinda Duyster (Orinda Talks en Girls Talking Trek podcasts) te gast, waarin zij ook praat over hoe zij vroeger met haar broer games speelde op allerlei consoles. Naast de runny, jumpy en shooty games komen er ook nog vele andere games aan bod, waarbij Peter het over meerder PS2 horrorgames heeft zoals Project Zero en Gregory Horror Show, Orinda heeft het over Star Trek Online en multi-livestreaming. Uiteindelijk worden The Ring films ook even besproken en Klaas heeft een ventilator gekocht.

Retrogamepapa’s Addendum: Platformgames zullen we het ongetwijfeld nog vaker over gaan hebben. We zijn deze keer totaal niet ingegaan op de verschillende soorten, noch bespreken we bijvoorbeeld de geschiedenis. Bovendien zijn er ook nog meer dan zat favorieten en dikke aanraders te noemen! Het was ook erg leuk om naast mijn eigen vrouw een vrouwelijke gast te hebben. Aangezien Orinda vooral een Star Trek kenner is ga ik haar zeker nog eens uitnodigen wanneer we het daarover gaan hebben.

Relevante links:

Mijn review van Castlevania Bloodlines: https://www.retrogamepapa.nl/game-reviews/retro-game-review/castlevania-the-new-generarion-bloodlines/

Orinda’s Girls Talking Trek podcast: https://www.youtube.com/channel/UConBCykRQWY7jpX8vjzOveA

Orinda Talks podcast episode op Twitch met Retrogamepapa: https://www.twitch.tv/trekkie1982/video/1529891945

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.