Loading...
Podcast

Queeste 43: Games in 2023 waar wij naar uitkijken

ridders van de retro tafel retrogamepapa queeste 43 games in 2023 waar we naar uitkijken

Waaronder nieuwe Silent Hill games, Starfield en Hogwarts Legacy.

Een queeste met vooral veel moderne toekomstpraat! Naar welke games die uit zullen komen in 2023 kijken de ridders het meeste uit? Veel sequels passeren de revue alsook een enkele remake helaas, al is Peter “Retrogamepapa” juist gegaan voor unieke, nieuwe IPs. Verder is er uiteraard weer een intocht en steekspel zoals altijd, waarin veel andere games, media en nutteloze dingen worden besproken. Zo heeft Peter een avontuur beleefd met een kapot koffiezetapparaat, Alex doet David Lynch na en Klaas kan weer eens een Engels woord niet goed uitspreken.

Games besproken: Saturn Bomberman, Schildmaid MX, Unpacking, High on Life, Millennium Soldier: Expendable, Star Wars Rogue Squadron.

Andere media besproken: Spontaneous, Gannibal, Jack Ryan, Everything Everywhere All At Once, The Menu, Severance, Smile, Barbarian en een mopperronde over de wankwaliteit van veel horrorfilms en media outlets.

Retrogamepapa’s Addendum: Het was een beetje jammer dat ik er niet aan toe was gekomen om ook echt retro games te noemen waar ik naar uitkijk in 2023. Daarentegen kan het ook geen kwaad om het eens een aflevering over nieuwe games te hebben. Bovendien is het ook een feest van remakes en vervolgdelen van langlopende series. Het blijft ook altijd een leuke verrassing om te kijken waar de andere ridders mee komen. We vertellen het elkaar nooit van tevoren wat onze keuzes zijn bij dit soort queestes.

Relevante links:

Mijn artikel over Silent Hill 2: https://www.retrogamepapa.nl/artikelen/blog/de-genialiteit-van-silent-hill-2/

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.