Loading...
Podcast

Queeste 51: Nieuws, Final Fantasy X, Returnal

nieuws november retro games ridders van de retro tafel podcast retrogamepapa

Nieuws van november en nog veel meer.

Ridders Klaas en Peter (Retrogamepapa) bespreken wat retro game nieuws alsook wat ze hebben gespeeld en gezien de afgelopen tijd. In het nieuws: Analogue, het bedrijf achter de Analogue Pocket, gaat een N64 console uitbrengen. De arcade shmup Daioh van Sammy komt eindelijk naar consoles, Dead Cells naar Netflix, Castlevania Legends e.a. naar Switch. Steekspel is deze keer: Robotron 64!

Verder nog: Transformers Gamer Edition figures, Transformers Beyond Reality PSVR game. Ook nog uitleg en gemopper over queeste 50. In de intocht: Peter is verrassend blij met zijn PS5 console en diens controller. De Werewolves Within film, Ted Lasso en wat is heterochromia? Lichte discussue over Playstation vs. Xbox, Super Mario Bros. Wonder. Ook laait een discussie op over of consoles zwart of wit moeten zijn.

In de uittocht (en intro) hebben de ridders het uiteindelijk ook nog over Van Onschatbare Waarde, Supernatural, Kong: Skull Island, de Pacific Rim films en Mike Flanagan’s oevre. Peter en Klaas mopperen uiteindelijk ook nog over bepaalde acteurs met te weinig charisma.

Retrogamepapa’s Addendum: Deze soort “reguliere” queestes met nieuws moeten eigenlijk wat sneller online komen na het opnemen. Het is wel fijn dat voor ons de opnamesessies niet meer zo ontzettend lang duren als dat eerst het geval was. Als je dan ook kijkt hoeveel afdwalingen en extra onzin dat ik en Klaas allemaal lullen verder in deze queeste, zou het makkelijk nog korter kunnen. Maar we willen het lekker ontspannen en leuk houden voor onszelf haha.

Relevante links:

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.