Loading...
Podcast

Queeste Special: Gamejournalistiek vroeger en nu.

gamejournalistiek ronald meeus jan meijroos retrogamepapa podcast ridders van de retro tafel

Met Jan Meijroos én Ronald Meeus te gast.

Een queeste waarin eindelijk eens Retrogamepapa weinig te horen is! In deze speciale queeste rakelen oud-gamejournalisten Ronald Meeus en Jan Meijroos oude herinneren op aan hun tijd als full-time gamejournalisten. Hoe was dit in de 90s en hoe is het veranderd ten opzichte van nu? 

Deze podcast was oorspronkelijk een Patreon exclusive! Je kan mij steunen via mijn Patreon pagina.

Individueel maar ook tezamen hebben de twee voormalig game-journalisten vanalles beleefd. Avonturen bij de PU, De Morgen, Gamekings en alle vele bizarre PR trips passeren allemaal de revue!

Retrogamepapa’s addendum: Dit was een feestje om te hosten. Wat begon als een “throwaway joke” om beide heren eens samen te voegen in één queeste, groeide toch al snel in mijn hoofd tot een “goed idee”. Zowel Jan als Ronald hadden er ook heel veel plezier in om al die oude herinneringen op te halen, waarbij het tevens ook interessant was om te kijken naar hoe sterk dat gamejournalistiek is veranderd. Jan en Ronald zullen vast nog eens als duo terugkeren!

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.