Loading...
Podcast

PODCAST 1: Zelda: Ocarina of Time, Nintendo Hulplijn

ridders van de retro tafel podcast retrogamepapa

Retrogamepapa’s eigen podcast: Ridders van de Retro Tafel!

Eindelijk is het zover: Retrogamepapa is zijn eigen podcast begonnen. Uiteraard wordt dit dé retro gaming podcast van Nederland. Retro games is niet het enige dat wordt besproken. In elke aflevering wordt ook besproken welke games dat we aan het spelen zijn en welke tv-series en films dat er eventueel zijn gekeken. Geregeld bespreken we ook wat gamenieuws en binnenkort komen er al snel meer rubrieken op (retro) tafel bij de Ridders van de Retro Tafel.

In deze aflevering bespreek ik met Sander en Klaas de iconische game Zelda: Ocarina of Time. Echter dwalen we ook redelijk af en hebben het ook over veel andere Zelda games, zoals Zelda: Link’s Awakening. Uiteindelijk deden we dit ter viering van het 35 jarig bestaan van de Zelda gamereeks. Daarnaast hebben we het vrij uitgebreid nog over de (verschrikkelijke) Nintendo Hulplijn, plus allerlei games die we gespeeld hebben.

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
zelda 35 jaar collectie zelda games en amiibo
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.