Loading...
Podcast

Queeste 13: Gameverfilmingen met Ruud Vos

ridders van de retro tafel gameverfilmingen game verfilmingen retrogamepapa ruud vos

Veeeeeel films van games! Zijn ze allemaal slecht?

In deze extra lange Queeste (zeg maar gerust Kruistocht – dat wordt voortaan de naam voor extra lange speciale episodes) bespreekt Peter “Retrogamepapa” samen met ridder Alex en special guest Ruud Vos de vele notoire gameverfilmingen. Hierbij gaan ze vooral alle wereldwijde cinema releases doornemen, die beginnen bij Super Mario Bros. en eindigen bij Sonic en Monster Hunter. Zijn ze allemaal slecht? Wat vinden we van Uwe Boll? Luister maar! Daarnaast is er ook het steekspel met een willekeurig uitgezochte game uit Peter’s gamecollectie en pakt Ruud een willekeurige film uit zijn collectie.

Episode is te beluisteren vanaf 20 augustus om 10:00.

Ruud Vos heeft zijn eigen podcast Duimpjeworstelen, waarin hij elke aflevering met een toffe gast een film bespreekt waarover ze het niet eens zijn. Erg de moeite waard, met name omdat het altijd een leuk contrast heeft en Ruud weet ontzettend veel van films. Uiteindelijk kwamen we erachter dat we ook een hele aflevering over veel films kunnen praten, zoals Silent Hill. Niet allemaal bleken we er fan van te zijn, en ik als Silent Hill superfan, heb er ook mijn issues mee.

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
pyramid head silent hill 2
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.