Loading...
Podcast

Queeste 20: Difficulty in Games

ridders van de retro tafel queeste 20 difficulty in games hugo janssen retrogamepapa

Met Zool, Gremlins 2 en nog veel meer

In deze 20ste queeste bespreekt Peter “Retrogamepapa” met Ridders Alex en Klaas alles rondom difficulty in games. Wanneer moet een game moeilijk zijn of hoeft dit eigenlijk juist nooit? Welke games hebben een perfecte balans erin? Al dat soort vragen. Tevens worden de vaste ridders deze keer vergezeld door Hugo Jansen, een oude vriend van Peter waarmee hij veel moeilijke game-ervaringen heeft doorstaan. Hiernaast worden in Het Steekspel nog Zool (met bizarre NL dad-joke op de cover) en Gremlins 2 besproken en hebben ze het bij de intocht over vanalles en nog wat, waaronder Midnight Mass.

Retrogamepapa’s Addendum: Het was erg leuk om Hugo eindelijk eens te gast te hebben. Ik heb het ook al een paar keer over hem gehad, waaronder in mijn review van Turok. Met hem heb ik vooral de N64 era meegemaakt en destijds was hij één van mijn beste of zelfs allerbeste vriend. Ik weet dat Hugo op zijn tijd van uitdagende games houdt, want samen met hem heb ik veel moeilijke games doorgespeeld. Bovendien had hij laatst nog verteld dat hij zijn eerste “Souls” game had gekocht en gespeeld: Demon’s Souls. Kortom een erg geschikte gast-Ridder voor de topic “Difficulty in Games”!

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
demon's crest retrogamepapa difficulty in games screenshot snes
Demon’s Crest is moeilijk, maar één van mijn favoriete games en heeft voor mij een sweetspot qua difficulty.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.