Loading...
Podcast

Queeste 22: Kerst & Games

ridders van de retro tafel kerstspecial queeste 22 kerst en games retrogamepapa

Welke games spelen wij tijdens de feestdagen?

Ho, ho, ho! In deze kerstspecial queeste spreken de vaste ridders Klaas en Alex met Retrogamepapa Peter over games en Kerst. Zijn er echte Kerst-games en zijn er specifieke games die we graag spelen rond deze kerstvakantie en feestdagen? Daarnaast bespreken de ridders verscheidene games als Illusion of Time en Halo Infinite. Er is ook veel gepraat over de Formule 1, Peter’s game aanwinsten en de Γ©chte Batman Adam West, alsook een lading films waaronder de Pacific Rim films, The Northman en Her.

Retrogamepapa’s addendum: Ik merk zelf met deze Kerst & Games queeste echt goed hoe ik met Klaas en Alex steeds meer echt die ontspannen “huiskamer” vibe krijg, omdat we elkaar steeds beter kennen en aanvoelen. Dit wellicht ietwat vreemde topic (Klaas en Alex snapten niet helemaal waar ik het nu over wou hebben) is voor mij toch een vrij logische, omdat de kerstvakantie-periode jarenlang echt “the most gamer-ful time of the year” was. Ik heb vorig jaar al eens een artikel geschreven waarin ik 4 kerst games bespreek. Deze vier games benoem ik ook even in de podcast maar wil je er meer over weten kun je het beste dat 4 bytes artikel even lezen!

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
kerst games retrogamepapa kerst game batman kerstmuts
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.