Loading...
Podcast

Bonus Queeste: Vroeger was alles beter

Ridders van de Retro Tafel vroeger was alles beter Retrogamepapa bonus queeste

Met verder onder andere nog over Hades, Ninja Cop en Shadowgate 64

In deze bonus queeste zwetsen de ridders Klaas en Alex er relaxed op los samen met Peter “Retrogamepapa” over het verleden. Daarbij hebben ze het over game-aanschaf-rituelen, voorpret op de wc, plug-and-play vs eindeloze installatietijden en nog veel meer kwesties omtrend “vroeger was alles beter”. In het steekspel pakt Peter ÊÊn van zijn meest zeldzame en waardevolle games met Ninja Cop voor de Gameboy Advance. Ook wordt er nog over een aantal andere games gepraat waaronder Hades, Subnautica en Shadowgate 64 plus de films Cruella en The Doors worden kort besproken.

Retrogamepapa’s Addendum: Deze episode hebben we eind september al opgenomen, omdat ik wist dat we in de kerstvakantieperiode een kleine pauze wilden inlassen. Vooral ik qua editwerk. Uiteindelijk werd dit, wellicht mede doordat het als een soort back-up telde, een extreem rustige, relaxte episode. Het onderwerp slaat eigenlijk nergens op, maar het leverde leuke verhalen op van ons alledrie. Zo heb ik het in een blog al eens gehad over de charme van vroeger games kopen. Kortom dus wel de moeite waard om eens te luisteren! Vroeger was alles beter? Nou nee, maar sommige dingen wel!

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
ouwe gameboy color met mario game
Zo speelde de game vroeger kids! (mijn grijze oude gameboy werkt momenteel niet)
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.