Loading...
Podcast

Queeste 21: Cyberpunk 2077 1 jaar later

cyberpunk 2077 1 jaar later ridders van de retro tafel retrogamepapa met jan meijroos

Met Jan Meijroos als gast Ridder.

In deze queeste kijkt Peter “Retrogamepapa” met ridders Alex en Klaas naar hoe het nu gaat met Cyberpunk 2077 1 jaar later, met deze keer als special guest Jan Meijroos (bekend van Power Unlimited, Gamekings, Mashable). Het is algemeen bekend hoe rampzalig dat de launch verliep, maar hoe is de game nu we 1 jaar verder zijn? Hoe is onze eigen ervaring geweest? Zo heeft Peter ruim 100 uur in Night City doorgebracht en Alex al zo’n 80 uur. Verder bespreken de ridders ook wat wellicht de toekomst gaat zijn van Cyberpunk 2077 en hoe zij denken dat CD Projekt Red verder zou moeten. Naast veel cyber-gezwets komen ook de games Max Payne 2, Firestorm en Control aan bod.

Retrogamepapa’s addendum: Het was (uiteraard) erg gaaf dat Jan Meijroos meedeed. Hij kwam als eerste op mijn radar om te vragen van de ex-PU leden vanwege twee redenen: Hij was altijd één van mijn favoriete redactieleden bij de PU en het leek mij een leuke inhaker vanwege dat hij bevriend is met Ronald Meeus, die al eerder te gast was in een queeste over zijn boek Bonus Level. Jan heb ik niet specifiek erbij gevraagd om te praten over Cyberpunk 2077 1 jaar later, al leek hij mij wel iemand die er veel zinnigs over te zeggen zou hebben. Dat bleek waar te zijn. Jan komt ook nog een keer meedoen wanneer we het gaan hebben over een bepaalde iconische gamereeks van Ubisoft…

Zie mijn andere artikelen over Cyberpunk:

Wat is Cyberpunk?

Reviews van Cyberpunk 2077: Mijn Advies

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
retrogamepapa cyberpunk artikel
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.