Loading...
Podcast

Queeste 24: Achievements en Trophies

ridders van de retro tafel podcast retrogamepapa

Verslavende ellende of ultiem geschenk?

PLOING, weer 50 GP erbij! PLOP, weer een zilveren trophy behaald. In deze queeste praten Peter (Retrogamepapa) en Alex over de zowel alom bejubelde alsook gehate achievements en trophies in games. Wat vinden ze er zelf van? Beiden zijn ze er een tijdje aan verslaafd geweest, maar hoe gaan ze er nu mee om? Ook bespreken de ridders welke games heel goed achievements toepassen en welke niet. Naast deze main topic komen ook menig film aan bod waaronder The Conjuring films en Hard Boiled. Uiteraard wordt er ook nog over games gepraat, waaronder over Halo Infinite, G-Darius en Red Steel. Als unicum komt ook iets van het nieuws aan bod: de overname van Activision Blizzard door Microsoft.

Retrogamepapa’s addendum: Dit is de eerste queeste die met slechts 2 personen is opgenomen. Dit liep nu eenmaal toevallig zo. Alex en ik hebben ook een behoorlijke ervaring met achievements en trophies dus we hadden genoeg te bespreken. Persoonlijk vind ik 3-4 personen altijd het beste werken, maar toch vind ik het goed gelukt uiteindelijk, en ga ik wellicht vaker maar met ÊÊn extra gast een podcast opnemen. Laat mij gerust weten via e-mail of comment hoe jij erover denkt.

Verdere links om te checken aan de hand van deze aflevering:

Mijn blog artikel over achievements en trophies

The Anacrusis: Een game in early access waar Alex het ook nog even over heeft.

G-Darius Cozmic Revelation: Over deze uitgave heb ik het. Nog steeds te koop bij Strictly Limited (op moment van schrijven.

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
achievements en trophies retrogamepapa
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.