Loading...
Podcast

Queeste 7: Cinematografie in Games

ridders van de retro tafel cinematografie in games retrogamepapa

Retrogamepapa’s eigen podcast

Deze keer bespreken ridders Peter (Retrogamepapa), Alex en Klaas als main topic (“De Veldslag”) cinematografie in games. Zit het überhaupt wel in gameplay of alleen in cutscenes, en welke games zijn er sterk in? Daarnaast heeft Klaas de Dondersteen bezocht, Alex het superdruk gehad en heeft Peter o.a. Turok Evolution op de GBA en Bloodborne gespeeld, alsook Valérian en Atomic Blonde gekeken.

Deze Veldslag topic van cinematografie in games kwam dankzij een luisteraarsvraag van Cinemaatjes. Vanaf de volgende aflevering zit er weer een nieuwer rubriek bij genaamd “De Postkoets”, waarin we luisteraarsvragen bespreken en eventuele ingezonden brieven voorlezen. Vragen, opmerkingen, verhalen en suggesties zijn allemaal welkom!

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

Mocht je de Ridders van de Retro Tafel podcast niet aantreffen op je favoriete podcast- en luister-app, laat het mij even weten, want dan ga ik ervoor zorgen dat dit wel gebeurt! Uiteraard krijg je als tipgever hiervoor een bedankje in de komende uitzending, met dikke namedroppings (mocht je zelf twitch, podcast, vlog of blog hebben!).

death stranding shot 1
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.