Loading...
Podcast

Queeste 14: Ronald Meeus en zijn boek Bonus Level

ronald meeus ridders van de retro tafel podcast gast retrogamepapa

Uitgebreid interview en bespreking van zijn boek en de game-industrie.

Ridders Peter “Retrogamepapa” en Klaas praten samen met gerenommeerd game-journalist Ronald Meeus (o.a. HLM.be) over het boek “Bonus Level”. Dit boek neemt je mee door heel de game-geschiedenis, waarbij elk hoofdstuk een andere facet onder de loep neemt aangaande games en diens industrie. Verder prikken Peter en Ronald nog willekeurig een game uit hun collectie en bespreken ze de games en films die ze afgelopen tijd hebben gespeeld/gezien.

De schrijver van Bonus Level zegt de gemiddelde Nederlandse gamer wellicht niet veel, maar de Vlaamse Ronald Meeus is al zo’n 20 jaar een bekende naam in Belgiรซ. Hij is een echte voorvechter van games en dat dit een serieus te nemen medium is. Check ook Ronald Meeus zijn website. Het boek Bonus Level kun je hier bestellen. Ongetwijfeld zullen we Ronald Meeus nog een keer uitnodigen, want het was echt supergezellig en zijn kennis en passie over games is gigantisch. Wie weet is het leuk om hem erbij te halen als we het over de E3 gaan hebben of een meer algemeen topic pakkenzoals onze favoriete consoles.

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
bonus level cover ronald meeus retrogamepapa
Hoesontwerp van Bonus Level (eerste druk), is lekker retro game stijl (Space Invaders)
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.