Loading...
Podcast

Queeste 28: FOMO, Retroid Pocket 2 en Mr. Driller

queeste 28 - FOMO fear of missing out afbeelding retrogamepapa

En nog veel meer games en andere onderwerpen

In deze queeste confronteren de ridders Peter “Retrogamepapa”, Klaas en special guest Max the Dutch Gamer zichzelf en elkaar met het onderwerp FOMO: Fear of Missing Out. Het is een soort van eerste wereld probleem waar vooral game verzamelaars heden ten dage aan ten prooi lijken te vallen. Hoe zit dit, waardoor wordt het veroorzaakt en waarom trappen zoveel mensen erin? Daarnaast bespreken de heren ook menige game tijdens de Intocht en in het Steekspel, waaronder Mr. Driller, GTA V en Kirby’s Dreamland 2. Verder komen onder andere nog de Retroid Pocket 2 handheld, Jurassic Park Transformers en rare NES roms aan bod. Veel inhoud, veel te beluisteren!

Retrogamepapa’s addendum: Het was weer heel leuk dat Max te gast was. Dit was hij al eens eerder bij Queeste 15 die ging over de Nintendo 64 (N64), wat de favoriete console is van Max. Inmiddels is ook het besluit genomen om Max als reguliere gast-ridder uit te nodigen tot de Retro Tafel. Het voorstel om het over FOMO te hebben kwam ook vanuit hem, aangezien hij vooral hier zelf teveel last begon te hebben. Bold choice dus! Check ook Max zijn kanaal op youtube en instagram.

Links en topics verder nog aangaande deze podcast:

Queeste 15: N64 met Max the Dutch Gamer

Max the Dutch Gamer zijn youtube kanaal

Blog over geforceerde FOMO door middel van extreem gelimiteerde releases: Limited Run, Limited Fun

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.