Loading...
Podcast

Queeste 29: Splinter Cell met Jan Meijroos

podcast ridders van de retro tafel splinter cell jan meijroos retrogamepapa

Heel de gamereeks wordt besproken

Eindelijk kon Jan Meijroos weer digitaal aan de retro tafel aanschuiven als gast ridder! Een remake van de originele Splinter Cell game is bij Ubisoft in de maak. Mooie gelegenheid om daarom eens de hele gamereeks goed te bekijken met 4th Echelon goggles. Peter en Jan hebben met elkaar gemeen dat ze beiden groot liefhebber zijn van de Splinter Cell. Wat maakt de serie zo speciaal en hoe goed (of slecht) is elk deel? Naast de iconische Tom Clancy gamereeks wordt ook nog andere media besproken in de intocht, waaronder Ted Lasso, Archive 81, Star Wars The Skywalker Saga en Batman: Arkham Origins.

Retrogamepapa’s addendum: Dit was echt een hele leuke podcast om op te nemen. Door constante onvoorziene omstandigheden duurde het maanden langer dan gepland. Zowel Jan Meijroos als ik keken er erg naar uit om eindelijk eens uitgebreid als kenners onder elkaar over Splinter Cell te praten. Wij lijken beiden omringd door non-liefhebbers van Sam Fisher’s avonturen. Giancarlo was ook van de partij deze queeste en hij had een paar goeie vragen voor ons, want hij is totaal geen kenner van Splinter Cell.

Gerelateerde links:

Jan Meijroos schrijft veel voor: tech website Mashable en de website van AD.
Ik heb het al eens over Batman: Arkham Origins gehad in een artikel over kerstgames en tevens kwam deze game ook ter sprake bij een Ridders van de Retro Tafel podcast over kerst en games.
Andere queeste met Jan Meijroos te gast: Cyberpunk 2077 na 1 jaar.

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

 • Spotify
 • Apple Podcast (iTunes)
 • Google Podcasts
 • Podcast Addict
 • RadioViaInternet
splinter cell 3: chaos theory
2 comments
 1. Dantji

  Ah leuk, ben benieuwd! Ben echt liefhebber (geweest) van Splintercell.
  Voornamelijk op de PC maar Laatst nog eventjes op de original Xbox aangeslingerd.
  Heb alleen Blacklist niet gespeeld denk ik.

  1. Retrogamepapa

   Hey Dantji,

   Leuk om te horen, en van je te horen! Ik ben benieuwd wat je van deze queeste vind. Jan en ik zijn groot liefhebber Ên kenner van de gamereeks dus het was voor ons in elk geval een waar genot om deze Podcast te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.