Loading...
Podcast

Queeste 33: Sassybot & 80s Media Games

queeste ridders van de retro tafel 80s films/games 80s media gamewens en interview sassybot

Welke games zouden we graag willen zien van 80s films en/of series?

In deze nieuwe queeste bespreekt Peter (Retrogamepapa) samen met Klaas van welke 80s media ze graag nieuwe games zouden willen zien? Uiteraard worden er bekende dingen genoemd zoals The A-Team, maar wat voor game zou dit dan moeten worden? Ook volgt er een interview met de Nederlandse indie gamedeveloper Sassybot, die onlangs de game Winkeltje: The Little Shop hebben gemaakt. Daarnaast zijn er ook weer de gebruikelijke Intocht en Steekspel-rubrieken, waarin onder andere een aantal NES games, King’s Quest, Stranger Things 4, Severance, Ted Lasso en een Batman Returns game worden besproken. Kortom weer genoeg om naar te luisteren!

Retrogamepapa’s Addendum: Het was weer erg leuk om een developer te interviewen. Mijn plan was om dit elke queeste te doen, maar dit bleek uiteindelijk vrijwel onmogelijk. Veel developers zijn vrij schuw, kwam ik al snel achter. Toch blijf ik doorzoeken en volhouden, want elke keer is het erg leuk.

Tevens zullen we het ook binnenkort nog wel een keer hebben over Stranger Things 4. Ik ben ook benieuwd of er net als bij Chapter 3 ook weer een game van zal verschijnen!

Relevante links:

Website van Sassybot, met o.a. info over Winkeltje: sassybot.com

Severance op Apple TV+ en link naar Ted Lasso

Check King’s Quest I op YouTube

Check Batman Returns (Master System) op YouTube

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.