Loading...
Podcast

Queeste 42: Goede Game Voornemens

queeste 42 retrogamepapa goede game voornemens ridders van de retro tafel

Dry January? Doe maar Press Start January!

Gelukkig nieuw gamejaar! In deze eerste queeste in het nieuwe jaar hebben de ridders gelijk antwoord op alles: 42! Ridders Peter “Retrogamepapa” en Michiel Kroder hebben het vooral over goede voornemens voor 2023 op gaming gebied. Beide heren vinden dit namelijk nodig, maar waarom dan? En welke voornemens en adviezen hebben ze? Verder bespreken ze ook nog menig game in de intocht en het steekspel, waaronder Triangle Strategy en Tembo: The Badass Elephant.

Media besproken in De Intocht: Jojo’s Bizarre Adventures season 4, Triangle Strategy, The Evil Within en Tembo The Badass Elephant.

Media besproken in Het Steekspel: Gradius Deluxe Pack (Sega Saturn) en Lomax (Playstation 1).

Retrogamepapa’s addendum: Erg grappig hoe deze queeste tot stand kwam, want los van elkaar bleken Michiel en ik nogal dezelfde gedachtengang erover te hebben qua main topic. Zoals je zult terugluisteren is dat niet de enige onbedoelde “great minds think alike” toevalligheid die zich plaats vond bij deze queeste! Zoals altijd was het weer erg leuk om deze op te nemen, ook al waren we slechts met zijn tweeën.

Relevante links:

Artikel over retro games spelen: https://www.retrogamepapa.nl/artikelen/blog/retro-games-spelen/

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
shelfie kast vol games
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.