Loading...
Podcast

Queeste 9: Gamerooms Docu

gamerooms game rooms retrogamepapa podcast

Met als special guest Benjamin Veenstra

In deze extra lange aflevering is er een speciale gast op audiΓ«ntie, namelijk Benjamin Veenstra, de maker van de docu “Gamerooms”(2021) op YouTube. Peter en Klaas praten met hem over zijn docu, hoe hij erop kwam etcetera. Daarnaast hebben de ridders het over gamerooms en verzamelen in het algemeen. Verder bespreken de ridders wat ze hebben gespeeld/gezien, legt Benjamin uit over hi-fi oortjes en trekken Peter en Benjamin een willekeurige game uit hun collectie.

Check hieronder zelf de docu van Benjamin! Al vaker heb ik het in artikelen gehad over verzamelen. Zo heb ik 4 tips voor verzamelen geschreven, het gehad over soorten verzamelaars en hoe ik zelf er pas vrij laat achter kwam dat ik verzamelaar ben. Benjamin zijn docu laat heel leuk 4 verschillende verzamelaars zien, van wie overigens geeneen een “verzamellul” is, die ook echt ieder op een andere manier verzamelen.

Andere Luisterplekken

De Ridders van de Retro Tafel podcast is (bij sommige platforms binnenkort) ook te beluisteren op andere plekken, zoals:

  • Spotify
  • Apple Podcast (iTunes)
  • Google Podcasts
  • Podcast Addict
  • RadioViaInternet
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.